Erasmus 2021 Dönemi İngilizce Sınavı

18.05.2021

Erasmus 2021 Dönemi İngilizce Sınavı

2021 ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı, COVİD-19 salgınına karşı alınan tedbirler dolayısıyla Mebis sistemi üzerinden çevrimiçi uygulanacak olup, 22 MAYIS 2021 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacaktır.

2021 ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı, üniversitemizin sınav komisyonunun önerdiği kısıtlı süreli online sınav şeklinde uygulanacaktır. Buna göre,

* 22 Mayıs 2021 tarihinde saat 10:00’da MEBİS üzerinden sınav oturumu açılacaktır. Tüm öğrencilerin sınav saatinden önce MEBİS erişimini sağlamış olmaları gerekmektedir.

* Sınav soruları MEBİS üzerinden öğrenciye bir Word belgesi olarak sunulacak ve öğrenci tarafından yine aynı Word belgesi üzerinde cevaplanacaktır. Öğrenciler, cevaplarını saat 12:00 itibari ile tamamlamış ve sınav kağıtlarını (Word belgelerini) MEBİS üzerinde ilgili alana yüklemiş olmalıdır.  MEBİS sınav oturumu saat 12:00’da kapanacağından, daha sonra cevap yüklemesi yapılamayacaktır. Bir öğrenci yalnızca bir adet belge yükleyebilir.

* Sınav sonuçları MEBİS ortamında ilan edilecektir.

* Sınavı MEBİS’e yükleme talimatını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

İstanbul Medipol Üniversitesi, öğrencilerinin etik olmayan hiçbir yola başvurmayacaklarından emin olup, olağanüstü durumlarda haksızlıkların engellenmesi adına, sınav komisyonunda sınavda yazılı bölümlerin başka birisine yazdırılmış olduğu ya da başka kaynaktan faydalanıldığı kanısı oluştuğunda, sınav komisyonunun söz konusu öğrencinin üniversitemize davet edilip gözlem eşliğinde tekrar sınava girmesini talep etme hakkı saklıdır.

Sınav kapsamı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Bilgi Talep Formu