Erasmus 2020 İngilizce Sınavı

24.07.2020

Erasmus 2020 İngilizce Sınavı

27 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek Erasmus ingilizce sınavı hakkında bilgi notu:

Sınav soruları MEBİS üzerinden öğrenciye bir Word belgesi olarak sunulacak ve öğrenci tarafından yine aynı Word belgesi üzerinde cevaplanacaktır. Öğrenciler, cevaplarını saat 12:00 itibari ile tamamlamış ve sınav kağıtlarını (Word belgelerini) MEBİS üzerinde ilgili alana yüklemiş olmalıdır. Yüklenen belge ismi öğrencinin adı  ve soyadı şeklinde düzenlenmelidir (Ad_Soyad). Herhangi teknik bir aksilik olması durumunda yüklenemeyen belgelerin saat 12.30'a  [email protected]  ya da  [email protected]  adreslerine yönlendirilmesi gerekmektedir.

Sınava katılım gerçekleştirmeyecek öğrencilerin [email protected] adresine e posta ile bildirim yapması gerekmektedir.

Mezuniyet sebebi Mebis sisteminden sınava katılamayacak öğrenciler için Microsoft Teams sisteminden eş zamanlı sınav düzenlenecektir. Teams sistemine std.medipol.edu.tr adresinizle giriş yapabilirsiniz. En geç sınavdan bir saat öncesine kadar tüm mezun öğrencilerin mail adresleri Erasmus Exam isimli Microsoft Teams sistemine eklenmiş olacaktır. Sınav 10:00'da başlayacağı için en geç 09:45'te Teams oturumlarını açıp Erasmus Exam ekibinde hazır olmaları gerekmektedir. Mezun öğrencilerimizden kendini ekip sisteminde göremeyenler Erasmus Ofisi ile mail ortamında iletişime geçebilirler.

İletişim: