2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI GENEL ŞARTLAR
Meslek Yüksekokulu/Program : Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu/Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri | Eğitim Dili :Türkçe | Eğitim Süresi : 2 Yıl | Zorunlu Hazırlık Programı : -  | Puan Türü : TYT
BURS
ORANI
2021-2022 2020 YKS SONUÇLARINA GÖRE
KONTENJAN ÖNERİLEN
ÜCRETLER
(KDV Dahil)
ÜCRETLER
(Tercih İndirimi
KDV Dahil )
TABAN
PUAN
- Tüm öğrenciler burslu alındığından ücretli kontenjanımız bulunmamaktadır.
Tam Burslu 9 - - 284,785
%50 İndirimli 51 14.850 TL 11.140 TL 227,702
TOPLAM KONTENJAN 60

* Üniversite gerekli gördüğü hallerde eğitim şeklini; yüz, yüze, uzaktan ya da hibrit olarak belirleyebilir. Bu durum eğitim ücretlerinde herhangi bir değişikliğe sebep olmayacaktır.

* Programların başarı sırası bilgilerine ulaşmak için lütfen ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzu inceleyiniz.

* Ücretlere %8 KDV dahildir. Her yıl için öğrenim ücreti Mütevelli Heyeti tarafından yeniden belirlenip, akademik yıl başlamadan ilan edilir. Öğretim ücretinden olası yıllık artışlar, bir önceki yıla göre tüketici fiyatlarındaki artış (TÜFE) ile sınırlı tutulacaktır.

* Öğretim ücretinin tamamının kayıt sırasında peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanacaktır.

* Tercih İndirimi, Kardeş İndirimi, Engelli Öğrenci İndirimi, Milli Sporcu İndirimi, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim İndirimi, Özel Protokol Anlaşmalı Lise İndirimi, Dikey Geçiş Sınavı İndirimi için lütfen Burslar sayfasını inceleyiniz.

Detaylı Bilgi İçin 444 85 44

Bilgi Talep Formu