*Fakülte hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI GENEL ŞARTLAR
Fakülte/Program : Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi /Türk Müziği | Eğitim Dili : Türkçe | Eğitim Süresi : 4 Yıl | Zorunlu Hazırlık Programı : -  | Puan Türü : Yetenek Sınavı
BURS
ORANI
2021-2022 2020 YKS SONUÇLARINA GÖRE
KONTENJAN ÖNERİLEN
ÜCRETLER
(KDV Dahil)
ÜCRETLER
(Tercih İndirimi
KDV Dahil )
TAVAN
PUAN
EN YÜKSEK
BAŞARI SIRASI
TABAN
PUAN
EN DÜŞÜK
BAŞARI SIRASI
Ücretli - 36.020 TL _ Türk Müziği Bölümüne yetenek sınavıyla öğrenci kabul edeceğinden tavan ve taban puanları bulunmamaktadır.
Tam Burslu 4 - _
%50 İndirim 21 18.010 TL _
TOPLAM KONTENJAN 25

* Üniversite gerekli gördüğü hallerde eğitim şeklini; yüz, yüze, uzaktan ya da hibrit olarak belirleyebilir. Bu durum eğitim ücretlerinde herhangi bir değişikliğe sebep olmayacaktır.

*Özel yetenek sınavıyla öğrenci alan yükseköğretim programlarına başvurabilmek için 2021-TYT puanının en az 150 olması gerekmektedir. Engelli adaylardan (bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, MR (mental retardasyon) ile “yaygın gelişimsel bozukluklar” (otizm spektrum bozuklukları (OSB), Asperger sendromu, RETT sendromu, dezintegratif bozukluklar, sınıflanamayan grupta yer alan yaygın gelişimsel bozukluklar)) puanı 100 ve üzerinde olanlar, durumlarını “engelli sağlık kurulu raporu” ile belgelemeleri kaydıyla, özel yetenek sınavlarına kabul edilir. Bu adayların puanları, sınavın yapıldığı yıl dâhil 2 yıl süreyle geçerlidir.

* Ücretlere %8 KDV dahildir. Her yıl için öğrenim ücreti Mütevelli Heyeti tarafından yeniden belirlenip, akademik yıl başlamadan ilan edilir. Öğretim ücretinden olası yıllık artışlar, bir önceki yıla göre tüketici fiyatlarındaki artış (TÜFE) ile sınırlı tutulacaktır.

* Öğretim ücretinin tamamının kayıt sırasında peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanacaktır.

* Tercih İndirimi, Kardeş İndirimi, Engelli Öğrenci İndirimi, Milli Sporcu İndirimi, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim İndirimi, Özel Protokol Anlaşmalı Lise İndirimi, Dikey Geçiş Sınavı İndirimi için lütfen Burslar sayfasını inceleyiniz.

Detaylı Bilgi İçin 444 85 44

Bilgi Talep Formu