Sosyal Bilimler MYO dış paydaş toplantısı düzenledi

20.06.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin kariyer hayatlarının geliştirilmesi ve sektörün ihtiyaçları noktasında dış paydaş toplantısı düzenledi.

Sosyal Bilimler MYO dış paydaş toplantısı düzenledi

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu dış paydaş toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Sosyal Bilimler MYO’nun en önemli amaçlarından biri olan öğrencilerin kariyer hayatlarının geliştirilmesi ve sektörün ihtiyaçları hususlarında görüş alışverişi yapıldı. Öğrencilerin staj ve mesleki eğitim imkanlarının artırılması, üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi, sektörün ihtiyacı olan nitelikli elemanın yetiştirilmesinde müfredatların üniversite-sektör iş birliğinde hazırlanması, mesleki eğitimde yetiştirilen öğrencilerin niteliğinin artırılması, yeşil dönüşümle beraber ortaya çıkan yeni yeşil işler ve öğrencilerin ihtiyacı olan yeşil beceriler konuları tartışıldı. Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu’nun yanı sıra müdür yardımcıları ve program başkanlarının iç paydaş olarak katıldığı toplantıda, dış paydaş olarak ise YÖK’ü temsilen Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, MEB’i temsilen İstanbul Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Aykut Akca, İSO Çalışma Hayatı ve Mesleki Gelişim Şube Müdür Yrd. Meltem Arıoğlu, YMA Gelişim Platformu Psikolog ve Meslek Keşfi & Liderlik Programı Direktörü Anna Maria Genovesi, Ciner Medya İnsan Kaynakları GMY Dr. Erkan Ataman, Pimsa Otomotiv İnsan Kaynakları Direktörü Eyüp Kömeçoğlu katılım gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:05