Prof. Silahtaroğlu: Sektörel Uygulama Programı bizi öne çıkarıyor

07.08.2021

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Silahtaroğlu, “Sektörel Uygulama Programı ile stajın ötesinde bir fırsat sunuyoruz.” dedi.

gokhanhoca-9008b290-55fa-4534-be5c-097fadedb105.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Silahtaroğlu, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. İYBF’nin Alman Akreditasyon Kuruluşu FIBAA (The Foundation for International Business Administration Accreditation) tarafından 2023 yılına kadar akredite olduğunu ifade eden Silahtaroğlu şöyle dedi: “Fakülte olarak eğitimlerimizin uluslararası standartlarda olduğunu tescil ettik. Sektörlerle alakalı çok iyi uzmanlar yetiştirecek programlara sahibiz. Çok kısa bir süre önce YÖK’ten stajlar ile ilgili bir yazı geldi. İncelediğimizde bir baktık ki YÖK bizim yapmakta olduğumuzu tarif ediyor. Peki biz ne yapıyoruz? Öğrencilerimize sekizince yarı yıla geldiklerinde ‘Sektörel Uygulama Programı’ ile stajın ötesinde bir fırsat sunuyoruz. Program öğrencileri iş dünyasına girişte bir adım öne çıkarıyor. Öğrencilerimiz uygulamamız sayesinde staj yaptıkları yerde yüzde 90 ihtimalle kalıcı oluyor.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:46