Prof. Kılıç, tıp eğitimini anlattı

01.08.2022

Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, TVNET’te yayınlanan Tercih Rehberi programında Tıp Fakültesi hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, TVNET’te yayınlanan Tercih Rehberi programına konuk oldu. Esra Esen Atayeter’in sorularını yanıtlayan Kılıç şöyle dedi: “Tıp eğitimi daha çok pratiğe dayalı bir eğitimdir. Bunun için de alt yapınızın güçlü ve donanımlı olması gerekir. Bu açıdan gereksinimleri karşılayacak eğitim ve araştırma hastanelerimiz mevcut. Bunun dışında üniversitemize bağlı olan sağlık uygulama ve araştırma merkezlerimiz var. Burada da öğrencilerimiz araştırmalara katılabilmekte. Öğrencilerimiz alanında etkin, uluslararası düzeyde bilinen akademisyenlerden eğitim almakta ve onlarla araştırmalara katılabilmekte.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

sss

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:02