Prof. Bayram: Geleceğin eğitim mimarlarını yetiştiriyoruz

14.08.2021

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Servet Bayram, “Düşünen, üreten ve topluma ufuk çizen, geleceğin eğitim mimarlarını yetiştiriyoruz.” dedi.

servethoca-405ff972-3664-45eb-8646-aa60796c6b86.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Servet Bayram, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. Öğretmenliğin tarih boyunca saygı duyulan bir meslek olduğunu ve eğitimin her alanda yer aldığını ifade eden Bayram şöyle dedi: “Bizim müfredatımızdaki zenginlik hem bilişim hem kaynakları kullanma hem de metodolojik anlamda diğer üniversitelerden farklı. Bu nedenle bizi tercih eden öğrenciler çağa uygun eğitim ve öğretim alacaklar. Düşünen, sorgulayan, üreten, problem çözen, yeni açılımlar oluşturan, topluma ufuk çizen geleceğin eğitim mimarlarını, eğitim doktorlarını yetiştiriyoruz.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:43