Medipol’e çifte ödül

20.05.2022

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu, ‘Türkiye Altın Marka Ödül Töreni’nde eğitim ve sağlık alanında ödüle layık görüldü.

altinmarka-c8467231-4b79-44e2-85cc-ddb86d7c6d8a (1).jpg

Türkiye’nin başarılı markaları İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirve kapsamında gerçekleşen Türkiye Altın Marka Ödül Töreninde 2 ödüle birden layık görülen Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu, 347 bin 254 kişinin katılımıyla yapılan halk oylamasında ise birinci seçildi. ‘Yılın Sağlık Markası’ ödülünü Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Koordinatörü Uygar Üstün, ‘Yılın Eğitim Markası’ ödülünü ise İstanbul Medipol Üniversitesi adına Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanı Funda Ayvaz Karabağlı aldı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI ADINA ALIYORUM”
2 alanda birden Medipol’ün ödüle layık görülmesinin kendilerini onurlandırdığını kaydeden Uygar Üstün, ödülü COVID-19 salgınının zorlu günlerinde canları pahasına savaşan sağlık çalışanları adına büyük bir gururla aldığını söyledi. Medipol ailesi olarak sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlatan Üstün, yeni teknoloji ve donanımlarla Medipol’ün büyümeye devam ettiğini kaydetti. SKS Dairesi Başkanı Funda Ayvaz Karabağlı ise Medipol’ün yaklaşık 40 bin öğrencisi ile Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitelerinden biri haline geldiğini söyledi. Son 6 yıldır üniversite sınavlarında Türkiye birincileri başta olmak üzere pek çok başarılı öğrencinin Medipol’ü tercih ettiğini belirten Karabağlı, organizasyon ekibine ve oylarıyla Medipol’ü seçen katılımcılara teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 13/07/2023 - 12:10