Ana içeriğe atla

Medipol öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı

06.07.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi ‘2022 Mezuniyet Töreni’ sona erdi. Bir hafta süren törenlerde yaklaşık 12 bin öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı.

e

İstanbul Medipol Üniversitesi ‘2021-2022 Eğitim-Öğretim Mezuniyet Töreni’ büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bir hafta boyunca devam eden törenlerde yaklaşık 12 bin öğrenci diplomalarını alarak mezuniyet sevinci yaşadı. İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs ve Cemile Sultan Korusu’nda yapılan törenlere Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran başta olmak üzere Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun yöneticileri, fakülte dekanları, MYO müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

CERAN: GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ ELLERİNİZDE YÜKSELECEK
Törenin açış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Ceran, başarılı bir eğitim hayatı geçirerek mezun olan öğrencileri kutladığını ifade etti. Ceran şöyle dedi: “Kısa sürede sayısal büyüme hedeflerine ulaşan üniversitemiz; istikrar, süreklilik ve gelişim için atılımlara devam ediyor. Toplumların yarınlarını inşa etmeye talip donanımlı mezunlar vermek en büyük gayemiz. Sevgili mezunlarımız, daha dün büyük umutlarla aramıza katıldınız. Yeni bir hayata kanat çırpmanızın verdiği parıltı, bizi her seferinde tazelerken; ülkemiz, dünyamız ve gelecek nesillere olan sorumluluklarımız için itici bir güç oldu. Bu sözlerimi, son dersiniz olarak kabul edin. Bugün burada birer öğretmen, tasarımcı, doktor, sağlık personeli ve sayamadığım onlarca mesleğin neferleri olarak geleceğin Türkiye’sini sizler ellerinizde yükselteceksiniz. Kendi yolunuzda ilerlerken doğduğunuz toprakların gelenek, görenek ve kültürünü unutmayın. Ancak bilimsel yöntemler ve evrensel düşünce biçimiyle tüm insanlığın yararı için çalışın. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Sizi ileri götürecek tek şey azimle çalışmak. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun.”

SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINLANDI
Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler ve aileleri, bir hafta süren tören boyunca günü ölümsüzleştirmek için hazırlanan çeşitli noktalarda bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. #MedipolMezuniyet2022 hashtagi ile sosyal medyada yankı uyandıran mezuniyet töreni, İstanbul Medipol Üniversitesinin kurumsal sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:03