Medipol öğrencileri, maske dağıtıp lösemiye dikkat çekti

11.11.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri “Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında LÖSEV’in “Maskeni tak, farkındalık yarat” temasıyla, lösemili çocuklara destek mesajı verdi.

losemi2-ca584fe3-1e3f-4a3e-82fe-2604428d56e6.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Hemşirelik Kulübü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans öğrencileri ile Medipol Farkındalık Topluluğu, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında Güney Kampüs’te maske takıp lösemiye dikkat çekti. Lösemili çocukların kendilerini korumak için taktığı ve sembolleri haline gelen maske ile kampüste farkındalık oluşturan öğrenciler lösemi hakkında bilgiler verdi. Etkinliğin danışmanlığını gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema Kuğuoğlu, löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığını, lösemili çocukların sadece enfeksiyon riskine karşı maske taktıklarını söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:31