İletişim Fakültesi öğrencileri TRT’nin düzenlediği yarışmada 2. oldu

04.07.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, TRT’nin gençleri desteklemek amacıyla düzenlediği ‘Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda 2.’lik ödülünün sahibi oldu.

egitim_2-0275

TRT’nin gençleri desteklemek amacıyla bu yıl 5’incisini düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. 52 üniversiteden bin 21 öğrencinin toplam 738 eserle başvurduğu yarışmada 4 ana kategori ve onlarca alt kategoride çok sayıda öğrenci ödüle layık görüldü. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’in de katıldığı törende İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, ‘İnternet Yayıncılığı Ana Kategorisi İnternet Alt Kategorisi’nde ‘Çözüm İstanbul’ projesiyle ikincilik ödülünün sahibi oldu. Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berrin Kalsın danışmanlığında 14 öğrenci ile hayata geçirilen www.cozumistanbul.org adlı internet haber sitesi, çözüm gazeteciliği yaparak İstanbul’da yaşanan yerel sorunları mercek altına alıyor. Şehirde yaşanan sorunların çözüme ulaşması için yetkililerin dikkatini çekmeyi amaçlayan öğrenciler İstanbul’un sesi olmayı amaçlıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:21