GSTMF’den öğretmenlere sürdürülebilir mimarlık eğitimi

18.07.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi GSTMF, KKTC Büyükkonuk Belediyesi ile olan iş birliği çerçevesinde öğretmenlere ‘Ekolojik Çevre ve Sürdürülebilir Mimarlık Eğitimi’ verdi.

ss

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Büyükkonuk ve Yedikonuk İlköğretim Okulları öğretmenlerine ‘Ekolojik Çevre ve Sürdürülebilir Mimarlık Eğitimi’ verdi. Kavacık Güney Kampüste gerçekleştirilen programın eğitim kadrosunda Doç. Dr. Gülhan Benli, Dr. Öğr. Üyesi Pelin Karaçar, Dr.Öğr. Üyesi Aysun F. Güner, Dr. Öğr. Üyesi Esra Bayır, Öğretim Görevlisi Mine Çağlar Dikbaş ve Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Geylani yer aldı. Eğitimlerde çocuklara kültürel miras bilincin aktarılması, UNESCO Dünya Miras Listesi alanlarında Türkiye, ekolojik yapılar, eğitim mekanlarında (ilkokul) erişilebilirlik ile iç ortam hava kalitesi, sürdürülebilir mimarlık ve geleceğin yeşil okullarına bakış konularında bilgi ve beceri kazandırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:15