Çevrim içi sempozyumda obeziteye dikkat çekildi

02.06.2021

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu’nda güncel literatür ışığında obeziyete dikkat çekildi.

medipol.jpeg-54c5bd37-9353-4d6a-bd98-e78d5c67c824.jpeg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik ile Sosyal Hizmetler Bölümleri’nin iş birliğinde “Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım (Çocuklar ve Ergenler)” başlıklı çevrim içi sempozyum düzenlendi. Sempozyumun onursal başkanlığını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter, başkanlığını ise Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Mutluay üstlendi. Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi Müdürü Prof. Dr. Türkan Yiğitbaşı başta olmak üzere çok sayıda öğretim üyesi ve öğrencinin katıldığı sempozyumda obezite farklı başlıklar altında tartışmaya açıldı, katılımcılara güncel literatür ışığında bilgiler sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 04/01/2023 - 14:06