Ceran ve Koca, İran heyetini kabul etti

07.06.2022

Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran ve Medipol Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, İran Sağlık Bakanlığı Uluslararası Danışmanı Doç. Dr. Mohammad Amir Amirkhani ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Ceran ve Koca, İran heyetini kabul etti

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran ve Medipol Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, İran Sağlık Bakanlığı Uluslararası Danışmanı Doç. Dr. Mohammad Amir Amirkhani ve İran İstanbul Başkonsolosu Javad Maboudi Far ile beraberindeki heyeti kabul etti. Kabul sırasında iki ülke arasındaki hasta kabulleri, öğrenci alım işlemleri ve İstanbul Medipol Üniversitesinin İran Sağlık Bakanlığı tarafından tanınırlığı konuları üzerinde duruldu. Heyet daha sonra İstanbul Medipol Üniversitesi ve Medipol Mega Üniversite Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:09