Tıp Fakültesi-2021 TUS 2. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adayların Dikkatine!

22.10.2021

2021 TUS 2. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına göre Fakültemizin çeşitli Anabilim Dallarına yerleşen 20(yirmi) adayın başvuru evraklarını 04 Kasım 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar Kavacık Güney Yerleşkesinde bulunan Tıp Fakültesi Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru esnasında teslim edilmesi gereken evraklar ana sayfamızda yer alan TUS/YDUS sayfasında mevcuttur. Belirtilen tarihe kadar başvuruda bulunulmayan Anabilim Dalları için boş kontenjan bilgisi bildirileceğinden adayların bu tarihe kadar başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Yerleşen adaylara önemle duyurulur.

Bilgi Talep Formu