Tıp Fakültesi-2020-YDUS (İç Hastalıkları) Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adayın Dikkatine!

01.06.2021

2020-YDUS (İç Hastalıkları) Yerleştirme Sonuçlarına göre Fakültemizin Hematoloji Bilim Dallarına yerleşen adayın başvuru evraklarını 18 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Kavacık Güney Yerleşkesinde bulunan Tıp Fakültesi Dekanlığına (Personel İşleri Uzmanı Ayşen ANKARALI ve Personel İşleri Uzman Yardımcısı Yıldız Dilan BOSTAN) teslim etmesi gerekmektedir. Başvuru esnasında teslim edilmesi gereken evraklar ana sayfamızda yer alan TUS/YDUS sayfasında mevcuttur. Belirtilen tarihe kadar başvuruda bulunulmayan Bilim Dalı için boş kontenjan bilgisi bildirileceğinden adayın bu tarihe kadar başvuru evraklarını teslim etmesi gerekmektedir.

Yerleşen adaya önemle duyurulur.

Canlı DestekBilgi Talep Formu