Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muafiyet Başvuruları

29.09.2021

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muafiyet Başvuruları

Meslek Yüksekokulumuzun programlarında öğrenim gören öğrenciler (Çift Anadal, Yatay Geçiş, ÖSYM tercihleri ile yerleşip kayıt yaptıran) muafiyet başvurularını 29 Eylül -06Ekim 2021 tarihleri arasında [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu İstenen Evraklar

• Başvuru Formu (ıslak imzalı hali taranmış)

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)

• Ders İçerikleri (Onaylı)

. Not Dönüşüm Tablosu

• Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız. (Formun eksiksiz olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir). Muafiyet formunda eksik veya hatalı yazılan dersler işleme alınmayacaktır.

** Meslek Yüksekokulumuz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

www.medipol.edu.tr

Akademik→Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu-Programlar→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: 1. Sınıfta okumakta olan öğrenciler 1.sınıf güz ve bahar dönemleri dersleri için, 2. sınıfta okumakta olan öğrenciler ise tüm dönemlerdeki dersleri için muafiyet başvurusunda bulunabilirler.

Bilgi Talep Formu