Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

05.03.2020

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu  Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Spor Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Spor Yönetimi Programı (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans Mezunu olmak ve Spor Yöneticiliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü Sosyal Hizmetler Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.