Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Üç Ders Sınav Tarihi

14.07.2020

Mezun olabilmek için en fazla üç dersi kalan öğrencilerimizin 20-21 Temmuz 2020 tarihlerinde saat 17:00’a kadar MEBİS sistemi belge işlemleri sekmesinden başvuru dilekçesi ve not döküm belgesi ile (transkript) başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Üç Ders sınavı 27-28 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak olup, üç ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin sınav bilgileri 24 Temmuz 2020 tarihinde Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.

Not: Öğrenciler hiç almadıkları derslerden veya devamsızlık nedeniyle başarısız oldukları derslerden Üç ders sınavına giremezler. Öğrencilerin sınavdan önce dersin öğretim elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Öğrenci başvuru kılavuzu için tıklayınız

Online GörüşmeBilgi Talep FormuWebinar