Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Odyoloji Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Programı

30.09.2021

1. Sınıf ve 2.Sınıf  Öğrencilerimizin dikkatine,

08/10/2021 Cuma günü saat 9:30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Odyoloji Programlarına Oryantasyon Eğitimi yapılacaktır. Oryantasyon Eğitimimiz İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs Konferans Salonu'nda (2. Kat) yüz yüze ve Microsoft Teams platformunda online olarak gerçekleştirilecektir.

Oryantasyon eğitimine yüz yüze  katılma zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Microsoft Teams'den eğitime katılacak öğrencilerimiz için teams kodu bilgileri aşağıda paylaşılmıştır.

Microsoft Teams Kodu: tfua2lt (Ekibe kodla katıl butonundan kodu girerek ekibe katılım sağlayabilirsiniz.)

***Not: Microsoft Teams uygulamasında sorun yaşayan öğrencilerimiz Mebis Destek birimimizle görüşebilirler. ([email protected])***

Canlı DestekBilgi Talep Formu