MUZEM sınav duyurusu

31.05.2020

MUZEM sınav duyurusu

Sevgili Öğrenciler,

Sınav süreci boyunca karşılaştığınız sorunları (donma, bilgisayar kapanması, ağ bağlantısının kesilmesi vb.) anlık olarak ve ekran görüntüsü ile birlikte aşağıdaki adreslere bildirmeniz gerekmektedir.  Sınav bittikten sonra gelen talepler değerlendirilmeye alınmadan bütünlemeye dahil edilecektir.

• Sınav esnasında ekran donması ya da bilgisayar kapanması gibi durumlarda MEBİS üzerinden sınava devam edebilirsiniz.

• “Sınavı bitir” işlemini gerçekleştirdikten sonra sınavlarınız ile ilgili geriye dönük herhangi bir işlem yapamazsınız.

• Sınav süresini dikkate alarak sınavı tamamlamanız gerekmektedir. Süre içerisinde sınavlarınızı tamamlayamadığınız durumda MEBİS kapanacağı için sınava tekrar giriş yapamayacaksınız. Sistem işaretlediğiniz soru kadar puanlama yapacaktır.

Ayrıca, 'sınavım esnasında sorun oluştu', 'şu nedenle sınava giremedim / tamamlayamadım', 'sağlık raporum var' gibi durumlarda MEBİS üzerinden (belgelerim kısmından yönlendirileceksiniz) online dilekçe vermeniz gerekmektedir. Sonrasında Fakülte/YO/ MYO tarafından bütünleme veya telafi kararı alınacaktır.

Başarılar…