Kampüs Giriş-Çıkışları Hakkında Önemli Duyuru

28.02.2020

Kampüs Giriş-Çıkışları Hakkında Önemli Duyuru

Öğrencilerimizin Dikkatine;

Öğrencilerimizin, yönetim tarafından belirlenmiş kurallara uymaları, herkesin yararına olan güvenlik kontrollerinin daha sağlıklı yapılabilmesi için,

1. Medipol Kampüs Kartını (Troy Kart) halen teslim alamayan veya kartını kaybeden öğrencilerimizin MEBİS’den kart başvurusu yapmaları gerekmektedir.

2- Başvuru yaptıktan sonra kartları gelene kadar destek hizmetlerinden geçici kart çıkartmaları ( Troy katları geldikten sonra geçici kartları iptal edilecektir),

3- Güvenlik tedbiri açısından giriş kontrollerinin daha sağlıklı olması için kartlarını yanında bulundurmaları ve turnikelerde okutmaları gerekmektedir,

4- Kartları olan öğrencilerin sürekli MEBİS göstererek giriş yapamayacakları,

5- Kuzey Kampüse saat 23:00 ten sonra girişin yasak olduğu, yalnız Kuzey kampüs kütüphane 24 saat açık olup saat 23:00 ten önce Kuzeye giriş yapıp kütüphaneden gece süresince yararlanabileceklerdir.

6- Güneyde kampüste saat 18:00 den sonra sınıfların boşaltılıp orta alanlarda bulunmaları, saat 22:30 dan itibaren de Güney kampüsün komple boşaltılması gerektiği, gece sabaha kadar güney kampüs te kesinlikle öğrencilerin çalışmasına müsaade edilmeyecektir.

7- Araçları ile giriş yapacak olan öğrencilerimiz, araçlarını plaka tanıma sistemine daha önceden kayıt ettirmeleri, kayıt işleminden önce muhasebede ön işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.