Yurt Girişlerinde Mobil Uygulama Kolaylığı

05.10.2021

Yurt Girişlerinde Mobil Uygulama Kolaylığı

Mobil hesabınızdaki kare kodu okutarak kaldığınız yurda giriş yapabilirsiniz. - You can enter the dormitory by scanning QR code on your mobile account.

Adım 1 / Step 1
Öncelikle App Store'a girip "İstanbul Medipol Üniversitesi" uygulamasını indir. - First, dowload "İstanbul Medipol Üniversitesi" application from App Store.

Adım 2 / Step 2
Uygulamaya kendi öğrenci mailinle giriş yaptıktan sonra ana sayfanın sol üst köşesindeki menü bölümüne gir. - After into the application with your student e-mail, enter the menu section in the upper left corner of the homepage.

Adım 3 / Step 3
Menünün alt kısmında yer alan Yurt Geçiş butonuna tıkla. - Click the vutton Yurt Geçiş at the bottom of the menu section.

Adım 4 / Step 4
QR kodu turnikenin yanında yer alan okuyucuya okut. Beş saniye içinde geçiş yapamazsan QR kod yenileniyor olacak. - Scan the QR code on the QR scanner which is placede in the entrance. If you can't pass in five seconds, QR code will reload.

Medipol Mobil uygulamasını cep telefonunuza indirdiğinizde yurt girişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Medipol Üniversitesi Mobil uygulamasını kullanarak yurtlara giriş detaylarını öğrenmek İçin Tıklayınız.

Bilgi Talep Formu