İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

23.08.2021

İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

2021-2022 Eğitim öğretim yılı yatay geçiş başvuruları sonucu kayıt yaptıran öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 24.08.2021-31.08.2021 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar;

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında fakültemiz programlarına kayıt yaptıracak olan Çift Anadal ve DGS öğrencileri için muafiyet tarihleri ayrıca ilan edilecektir.

Muafiyet Başvuru Formu için Tıklayınız.

Canlı DestekBilgi Talep Formu