İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Muafiyet Başvuruları

17.02.2021

Muafiyet başvuruları 20.02.2021-24.02.2021 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

** Fakültemizde muafiyet işlemleri dönemlik değil toplu olarak yapılmaktadır. Transkriptiniz de yer alan ve muaf olmak istediğiniz (başarılı olunan) bütün dersler için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

**Çift Anadal öğrencilerinin muafiyetleri senelik yapılmakta olup, sadece muafiyet işlemleri sonrasında mezun olacak olan öğrencilerden başvuru alınacaktır. Bahar döneminde ders seçimi yapacak olan öğrencilerin başvuru yapmaması gerekmektedir. Bu öğrencilerin muafiyet başvuruları bahar dönemi bittikten sonra ilan edilen tarihler arasında alınacaktır.

Canlı DestekBilgi Talep Formu