İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Üç Ders Sınavları Hakkında Bilgilendirme

09.07.2020

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Üç Ders Sınavları Hakkında Bilgilendirme

Mezuniyetine en fazla üç dersi kalan öğrencilerimizin ÜÇ DERS sınavına girebilmeleri için 13 Temmuz 2020 tarihi Saat 21:00 ’a kadar başvuru formunu ıslak imzalı olarak tarayıp  [email protected] / [email protected] / [email protected]  / [email protected] adreslerinin tamamına mail olarak göndermesi gerekmektedir.

*ÜÇ DERS sınavı 16-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, üç ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin sınav bilgileri  14 Temmuz 2020 tarihinde Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.

Not: Öğrenciler hiç almadıkları derslerden veya devamsızlık nedeniyle başarısız oldukları derslerden Üç ders sınavına giremezler. Öğrencilerin sınavdan önce dersin öğretim elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Online GörüşmeBilgi Talep FormuWebinar