İletişim Fakültesi Oryantasyon Programı

01.10.2021

İletişim Fakültesi Oryantasyon Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 eğitim öğretim yılı İletişim Fakültesi  ''Oryantasyon Toplantısı” 4 Ekim Pazartesi günü saat 13:00’te yapılacaktır. Etkinliğimiz Zoom platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Eğitime katılacak öğrencilerimiz için Zoom linki aşağıda paylaşılmıştır.

Oryantasyon toplantısında fakültemizle ilgili olarak aşağıdaki başlıklar altında öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunulacaktır.

• Akademik işleyiş (Dersler ve işleyişleri, Müfredat, Proje, Yarışma vb. konular, Sınavlar, Pandemi şartlarında yapılması gerekenler, vb.)
  • İdari işleyiş (Devam durumları, Belge talepleri, Rapor durumları, Medya merkezi kullanımı, Ders muafiyet durumları, vb.)
  • Fakülte öğretim üyeleriyle tanışma
  • Öğrencilerimizin soru ve taleplerine cevap
  • Dilek ve temenniler

Oryantasyon toplantısı sonrası Covid-19 pandemisi dahilinde maske-mesafe-temizlik kurallarına göre küçük gruplar dahilinde yüz yüze yapılacak bilgilendirme kapsamında aşağıda belirtilen saatlerde fakültemize gelecek öğrencilerimize İletişim Fakültesi Medya Merkezi gezdirilerek ayrıntılı bilgilendirme yapılacaktır.

Medya Merkezi yüz yüze oryantasyonu bölüm bazında aşağıdaki saatlerde yapılacaktır. Arzu eden öğrencilerimiz bu oryantasyona da katılabilirler. Aynı saatte dersi olan arkadaşlar bu konuda ayrıca bilgilendirileceklerdir.

Medya ve Görsel sanatlar (14.30)

Yeni Medya ve İletişim (15.00)

Gazetecilik (15.30)

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Tr&İng)  (16.00)