İletişim Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Üç Ders Sınavları için Başvuru

01.07.2021

Mezuniyetine en fazla üç dersi kalan öğrencilerimizin ÜÇ DERS sınavına girebilmeleri için 12 Temmuz 2021 tarihi saat 21:00 ’a kadar başvuru formunu ıslak imzalı olarak [email protected] adresine tüm belgelerini (Islak imzalı başvuru formu ve resmi transkript) taratarak göndermesi gerekmektedir.

*ÜÇ DERS sınavı 14-16 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak olup, üç ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin sınav bilgileri 13 Temmuz 2021 tarihinde Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.

Not: Öğrenciler hiç almadıkları derslerden veya devamsızlık nedeniyle başarısız oldukları derslerden Üç ders sınavına giremezler. Öğrencilerin sınavdan önce dersin öğretim elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu İçin tıklayınız.

Bilgi Talep Formu