Eğitim Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları

20.08.2021

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Ek Madde- 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği Programı Ek Madde- 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Ek Madde- 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı Ek Madde- 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı (Türkçe) Ek Madde- 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı (İngilizce)  Ek Madde- 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Eğitim Fakültesi Muafiyet Başvuruları

2021-2022 Eğitim öğretim yılı yatay geçiş başvuruları sonucu kayıt yaptıran öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 24.08.2021-31.08.2021 tarihleri arasında aşağıdaki mail adreslerine, başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular işleme alınmayacaktır.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir.).
  • Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız. (Formun eksik olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir. Çok fazla ders saydırmak isteyen öğrenciler muafiyet formundan birden fazla çıktı alabilirlar).

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→ Eğitim Fakültesi-Bölümler→(Örn) İlköğretim Matematik Öğretmenliği→Program Bilgileri→Ders Planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

***Her öğrenci kayıtlı olduğu bölümün mail adresine başvuruda bulunmalıdır.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı için: [email protected]

İngilizce Öğretmenliği Programı için: [email protected]

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı için: [email protected]

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı için: [email protected]

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı için (TR/İNG) : [email protected]

Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Bilgi Talep Formu