2023–2024 Akademik Yılı Erken Kayıt İndirimi

01.06.2023

Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerimizin 2023 – 2024 akademik yılı öğrenim ücretleri belirlenmiştir. Ücretlerde uygulanacak artış oranları ile ilgili taahhüdümüz ve yasal sınırlar çerçevesinde öğrenim ücretlerine tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) yıllık değişim oranınca (%64,27) artış yapılmıştır.

Erken kayıt indiriminden yararlanacak öğrencilerimizin 12-23 Haziran 2023 tarih aralığında gerçekleştirecekleri peşin ödeme tutarları %10 indirimli olacaktır. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini belirtilen tarih aralığında peşin veya kredi kartı ile tek seferde (taksitsiz olarak) ödemeleri gerekmektedir. Eğitim ücretlerinizi MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve çevrim içi olarak ödeyebilirsiniz.

• Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin MEBİS hesapları üzerinden ödeme işlemleri ekranını kullanmaları gerekmektedir. Ödeme işlemleri ekranından birden çok kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür. Erken kayıt döneminde kredi kartı ile ödeme işlemleri sadece MEBİS üzerinden yapılmaktadır.
  • Havale, EFT ve nakit ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin üniversitemizde nakit tahsilat yapılmaması sebebiyle ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları ve ödemelerini üniversitemiz banka hesaplarına gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme11-22 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olup ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde (Taksitsiz) ödenmesi halinde %5 peşin indirimi uygulanacaktır. Taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz için ise indirimsiz tutar üzerinden kredi kartıyla 9, OTS (Okul taksit sistemi) ile 10 taksit imkanlarından yararlanabilirler.

2019-2020 ve takip eden akademik yıllarda yurt dışı kontenjandan üniversitemize kaydolan ön lisans ve lisans programları öğrencilerimiz erken kayıt indiriminden yararlanamayacaklardır.

İstanbul Medipol Üniversitesi
Banka Hesap Numarası

Türkiye Halk Bankası

Altunizade Ticari Şube: (09896)
Hesap No: 16000024
Alıcı Adı: İstanbul Medipol Üniversitesi
IBAN No: TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

Önemli Not:

Ödemelerini havale, EFT ve nakit olarak gerçekleştirecek öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad ve Soyad yazmaları önemle rica olunur.

Ayrıntılı Bilgi için:
Çağrı Merkezi: 444 85 44