Ana içeriğe atla

2022-23 Kayıt Yenileme Duyurusu

06.09.2022

Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarında kayıtlı öğrencilerimiz için 2022 – 2023 akademik yılı ücretlerimiz belirlenmiştir. Ücretler MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenilebilir ve ödenebilir. Kayıt yenileme işlemleri MEBİS ’den çevrimiçi yapılacaktır. Kayıt yenileme işlemleri başlatılmış olup kayıt yenilenebilecek son tarih 23 Eylül 2022’dir.

Tam burslu ve ödemelerini önceki tarihlerde gerçekleştiren öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri için ilan edilen tarihte sadece ders seçimi yapmaları yeterlidir. Ders seçim işlemlerinin yapılacağı tarih akademik takvimde belirtilecektir.

*** Mezun olması gereken süre içerisinde mezun olamayıp dönem uzatan öğrencilerimizin dikkatine. ***

Normal öğrenim süresini tamamladıktan sonra mezun olamayıp dönem uzatan öğrencilerimizden, öğrenim görecekleri ilk iki yarı yılda (Güz-bahar) öğrenim ücreti alınmayacak olup takip eden dönemlerde ise seçilen derslerin AKTS si oranında yıllık eğitim ücreti üzerinden hesaplama yapılıp ödeme alınacaktır. Dönem uzatan öğrencilerimizin öncelikle ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir. Seçilen derslere verilecek öğrenci ve danışman onayının ardından ödeme bilgileri sayfası güncellenecek olup, öğrencilerimiz varsa öğrenim ücretlerini ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve ödeyebilirler.

Yaşanan teknik sorunlar ile ilgili [email protected] adresinden yardım alabilirsiniz.

NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

NAKİT ÖDEME: Ödemelerini nakit olarak banka şubesi üzerinden yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz; tüm Akbank şubelerinden öğrenci numarası ile, Albaraka Türk, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım şubelerinden ise öğrencinin TCKN si ile eğitim ücretlerini %5 peşin indirimli olarak ödeyebilirler.

KREDİ KARTI: MEBİS ödeme bilgileri sayfasında yer alan peşin ödeme seçeneğini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini Kredi kartı ile tek çekim %5 indirimli olarak ödenebilir.  Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim olarak ödenmemesi halinde kayıt yenileme işlemleri tamamlanamayacaktır.

HAVALE/EFT: Ödemelerini havale veya EFT ile yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz; MEBİS ödeme bilgileri sayfasından peşin ödeme seçeneğini seçerek %5 peşin indirimli ödeme tutarlarını öğrenip aşağıdaki banka hesabına havale/EFT yapabilir. Ödenen ücretlerin ödeme yapılan tarihten sonraki iş günü Mali İşler Birimi tarafından yapılacak kontrol ve onayından sonra kayıt yenileme işlemi tamamlanmış olacaktır.

 

TÜRKİYE HALK BANKASI

ALTUNİZADE TİCARİ ŞUBE: 0896

HESAP NO (TL): 16000024

IBAN NO (TL): TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

ALICI ADI: İstanbul Medipol Üniversitesi

Önemli Not: Havale/EFT olarak işlem yapan öğrenci ve velilerimizin ödeme işlemini gerçekleştirirken Dekontun açıklama kısmına öğrenci adı, soyadı ve T.C. vatandaşlık numaralarını yazdırmaları önemle rica olunur. Muhasebe birimi elden nakit tahsilat yapmamaktadır.

 

TAKSİTLİ ÖDEME

KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEME (9 TAKSİT):

Öğrencilerimiz, MEBİS ödeme bilgileri sayfasın da yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini kredi kartı ile taksitli olarak ödeyebilirler. Çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi (9 taksit) için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

  1. Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar
  2. Garanti bankası Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,
  3. Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,
  4. Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,
  5. Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,
  6. QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Önemli Not:Sıralananlar haricindeki kredi kartlarına taksitlendirme yapılamamaktadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

OKUL TAKSİT SİSTEMİ (OTS) İLE ÖDEME (10 TAKSİT):

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin tercih ettikleri anlaşmalı bankalarımızın tüm şubelerinde görevlendirilen Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkililerine başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir.  Tercih edebileceğiniz banka duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akbank OTS bilgileri için tıklayınız.

Albaraka Türk OTS bilgileri için tıklayınız.

Vakıf Katılım OTS bilgileri için tıklayınız.

Yapı Kredi OTS bilgileri için tıklayınız.

 

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Bilgileri

Çağrı Merkezi: 444 85 44

E-posta: [email protected]

Son Güncelleme Tarihi: 25/04/2023 - 23:09