Hukuk Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş - Ders Muafiyet Başvuruları

06.09.2021

2021-2022 Eğitim öğretim yılı yatay geçiş başvuruları sonucu kayıt yaptıran öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 20.09.2021 tarihine kadar [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar;

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→Hukuk Fakültesi-Bölümler→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Bilgi Talep Formu