2021 – 2022 Akademik Yılı Erken Kayıt İndirimi

06.04.2021

Üniversitemize kayıtlı ön lisans ve lisans programları öğrencileri için 2021 – 2022 akademik yılı ücretlerimiz belirlenmiş olup, tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın göz önünde bulundurularak ücretlerimize yıllık TÜFE oranının altında bir oranda (%14) artış yapılmıştır. Erken kayıt indiriminden yararlanacak olan öğrencilerimizin 19 – 30 Nisan 2021 tarih aralığında gerçekleştirecekleri peşin ödeme tutarları %12 indirimli ve bir önceki yıllık eğitim ücretlerine yakın tutarlarda olacaktır. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini belirtilen tarih aralığında peşin veya kredi kartı ile tek seferde (taksitsiz) olarak ödemeleri gerekmektedir. Eğitim ücretlerinizi MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve çevrimiçi olarak ödeyebilirsiniz.

• 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi ücretleri %8 KDV’li olarak hesaplanmış olup eğitimde uygulanan katma değer vergisinde yapılan değişiklik hakkında bilgilendirme metni için tıklayınız.
  • Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin MEBİS hesapları üzerinden ödeme işlemleri ekranını kullanmaları gerekmektedir. Ödeme işlemleri ekranından birden çok kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür. Erken kayıt döneminde kredi kartı ile ödeme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında sadece mebis üzerinden yapılmaktadır.
  • Havale, EFT ve nakit ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin üniversitemizde nakit tahsilat yapılmaması sebebiyle ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları ve ödemelerini üniversitemiz banka hesaplarına gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
  • Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme 13 – 24 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi halinde %5 peşin indirimi uygulanacaktır. Taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz için ise indirimsiz tutar üzerinden kredi kartıyla 9, OTS (Okul taksit sistemi) ile 10 taksit imkanlarından yararlanabilirler.
  • 2019-2020 ve takip eden akademik yıllarda yurt dışı kontenjandan kayıt olan ön lisans ve lisans programları öğrencilerimiz erken kayıt indiriminden yararlanamayacaklardır.

İstanbul Medipol Üniversitesi Banka Hesap Numarası

Türkiye Halk Bankası
Altunizade Ticari Şube: (0896);
Hesap No: 16000024
Iban No: TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24
Alıcı Adı: İstanbul Medipol Üniversitesi

Önemli Not: Ödemelerini bankaya gerçekleştirecek öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad ve Soyadı yazdırmaları önemle rica olunur.

Ayrıntılı Bilgi için:
Çağrı Merkezi: 444 85 44