İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2021-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortalama Şartına Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

12.08.2021

Bankacılık ve Sigortacılık Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Havacılık Yönetimi Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

İşletme(İngilizce) Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Lojistik Yönetimi Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Uluslararası Ticaret ve Finansman(Türkçe-İngilizce) Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Yönetim Bilişim Sistemleri(Türkçe-İngilizce) Programı GANO Kurumlararası(Yurtiçi) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

GANO Kurumiçi Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

GANO Kurumlararası (Yurtdışı) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MUAFİYET BAŞVURULARI

2021-2022 Eğitim öğretim yılı yatay geçiş başvuruları sonucu kayıt yaptıran öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 24.08.2021-31.08.2021 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar;

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında fakültemiz programlarına kayıt yaptıracak olan Çift Anadal ve DGS öğrencileri için muafiyet tarihleri ayrıca ilan edilecektir.

Muafiyet Başvuru Formu için Tıklayınız.

Canlı DestekBilgi Talep Formu