2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

18.07.2019

2019- 2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI
KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ DUYURUSU

Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarında kayıtlı öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri 26 Ağustos 2019 – 4 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olup kayıt yenileyecek öğrencilerimiz 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı ücretlerini MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve ödeyebilirler.
Ders seçim işlemlerinin yapılacağı tarih akademik takvimde belirtilecek olup tam burslu öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri için sadece ders seçimi yapmaları yeterlidir.

1- ÇEVRİMİÇİ ÖDEME SİSTEMİ
Öğrencilerimiz, MEBİS ödeme bilgileri sayfasın da yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini taksitli veya tek çekim olarak ödeyebilirler. Öğrenim ücretinin tamamının tek çekim (%5 indirimli) olarak ödemek isteyenler çevrimiçi ödeme sistemindeki peşin ödeme sekmesini kullanmaları gerekmektedir. Çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi (9 taksit) için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

1 - Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar

2 - Denizbank Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

3 - Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

4 - Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

5 - Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

6 - QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Yukarıda sıralanan kartlar dışındaki kartlar için ödemeler tek çekim olmak zorundadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American express ve miles and smiles özellikli kartlar çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

2- NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR
Nakit ödeme yapacak öğrenci ve velilerimizin aşağıda belirtilen hesap bilgilerini kullanmaları gerekmektedir. Muhasebe birimi elden nakit tahsilat yapmamaktadır. Peşin indirimli ödeme tutarı öğrenci mebis otomasyon sisteminden öğrenilebilir.

1-TÜRKİYE HALK BANKASI
ALTUNİZADE TİCARİ ŞUBE: 0896
HESAP NO (TL): 16000024
IBAN NO (TL): TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24
ALICI ADI: İstanbul Medipol Üniversitesi

Önemli not: Havale/EFT olarak işlem yapan öğrenci ve velilerimizin ödeme işlemini gerçekleştirirken Dekontun açıklama kısmına öğrenci adı, soyadı ve T.C. vatandaşlık numaralarını yazdırmaları önemle rica olunur.

3- OKUL TAKSİT SİSTEMİ (10 TAKSİT)
Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin tercih ettikleri bankanın tüm şubelerinde görevlendirilen Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkililerine başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir.  Tercih edebileceğiniz banka duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akbank OTS bilgileri için tıklayınız.
Albaraka Türk OTS bilgileri için tıklayınız.
Denizbank OTS bilgileri için tıklayınız
Vakıf Katılım OTS bilgileri için tıklayınız.
Yapı Kredi OTS bilgileri için tıklayınız.

İstanbul Medipol Üniversitesi
İletişim Bilgileri: