11, 12, 13 Nisan Sınavlarının Telafisi

16.04.2020

11, 12, 13 Nisan Sınavlarının Telafisi

11 Nisan Cumartesi, 12 Nisan Pazar ve 13 Nisan Pazartesi günleri yapılan tüm sınavlarda bir takım teknik aksaklıklardan ötürü bazı öğrenciler sınava girememiş veya girdikleri halde tamamlayamamışlardır. Bu nedenle, belirtilen tarihlerdeki sınavların telafisinin yapılması zorunlu hale gelmiştir.

1. 11, 12, 13 Nisan tarihlerinde sınavı olan ve aksaklık yaşayan tüm öğrencilerin bu sınava girme hakkı vardır.

2. Öğrencilerin en son aldıkları not, ara sınav notu olarak işlenecektir. Şöyle ki; telafi sınavına girmeyenlerin 11, 12, 13 Nisan tarihlerinde girdikleri sınav notu, telafi sınavına girenlerinse telafi sınavı notu geçerli olacaktır.

3. Bu bir mazeret sınavı değildir. Mazeret sınavı ayrıca açılacaktır.

4. 11, 12, 13 Nisan tarihlerinde doldurulan tüm mazeret formları iptal edileceğinden, telafi sınavına giren öğrencilerin, UZEM ÜZERİNDEN TEKRAR MAZERET FORMU DOLDURMAK ŞARTIYLA, mazeret sınavına girme hakları vardır.

5. 5i dersleri (Türk Dili, AİİT, Bilgi Teknolojileri) ve pandemi öncesi de uzaktan eğitim yoluyla verilen İngilizce dersleri, telafi sınavına dahil değildir.