Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ders Muafiyet Başvuruları

24.09.2020

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ders Muafiyet Başvuruları

DERS MUAFİYETLERİ

Daha önce herhangi bir yüksek öğrenim kurumunda eğitim-öğretim gören öğrencilerimizden, ilgili kurumda almış oldukları derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerimizin Ders Muafiyet Dilekçelerini [email protected]  mail adresine                   24.09.2020 - 11.10.2020 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar göndermeleri gerekmektedir.

Herhangi bir nedenle süresi içerisinde muafiyet başvurusu yapamayan öğrencilerimizin sonraki akademik yıl başında dilekçe verebileceklerini de hatırlatmak isteriz.

Başvuru için gerekli evraklar:

- Transkript (ıslak imzalı, e-imzalı)

- Ders İçerikleri (imzalı onaylı)

Not: Evraklar elektronik imzalı değilse ıslak imzalı ve mühürlü olacaktır. Fotokopi kabul edilmemektedir.

(Not dönüşüm tablosu mutlaka olmalıdır.)

Ders Muafiyet Dilekçesi İçin Tıklayınız.

** Yüksekokulumuzun  programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.
Akademik→ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu→Bölümler→(Örn) Belenme ve Diyetetik→Program Bilgileri→Ders Planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).
** 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemimde yüksekokul programlarına kayıt yaptıracak olan Çift Anadal öğrencileri için muafiyet tarihleri ayrıca ilan edilecektir.
** 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde kayıt yaptıran yatay geçiş öğrencilerinin muafiyet işlenmeleri alınmış olup, tekrar form doldurmalarına gerek yoktur.