Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muafiyet Başvuruları

22.09.2020

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muafiyet Başvuruları

Meslek Yüksekokulumuzun programlarında öğrenim gören kayıtlı bütün öğrencilerin (Çift Anadal, Yatay Geçiş, ÖSYM tercihleri ile yerleşip kayıt yaptıran) muafiyet başvurularını 24.09.2020-28.09.2020 tarihleri arasında [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

• Başvuru Formu(ıslak imzalı hali taranmış)
  • Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Onaylı)
  • Muafiyet  Başvuru  Formu  İçin  Tıklayınız.  (Formun  eksiksiz  olarak  doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir).

** Meslek Yüksekokulumuz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

www.medipol.edu.tr

Akademik→Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu-Programlar→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: Yeni kayıtlı öğrencilerimiz 1. Sınıf güz ve bahar dönemlerinin dersleri için, 2. sınıf öğrencilerimiz tüm dönemlerdeki dersleri için  muafiyet başvurusunda bulunabilir.