Meslek Yüksekokulu Muafiyet Ders Muafiyet Başvuları

24.09.2020

Meslek Yüksekokulu Muafiyet Ders Muafiyet Başvuları

Meslek Yüksekokulumuzun programlarında ÖSYM tercihleri ile yerleşip kayıt yaptıran bütün öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 28.09.2020- 12.10.2020 tarihleri arasında [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

• Başvuru Formu(ıslak imzalı hali taranmış)
  • Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Onaylı)
  • Muafiyet  Başvuru  Formu  İçin  Tıklayınız.  (Formun  eksiksiz  olarak  doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir).

** Meslek Yüksekokulumuz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

www.medipol.edu.tr

Akademik→ Meslek Yüksekokulu-Programlar→(Örn) Radyoterapi→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: Yeni kayıtlı öğrencilerimiz 1. Sınıf güz ve bahar dönemlerinin dersleri için, 2. sınıf öğrencilerimiz tüm dönemlerdeki dersleri için  muafiyet başvurusunda bulunabilir.