Tıp Fakültesi-2021 TUS 1. Dönem Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adayların Dikkatine!

28.06.2021

2021 TUS 1. Dönem Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre Fakültemizin Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı ile Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalına yerleşen adayların başvuru evraklarını 12  Temmuz 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Kavacık Güney Yerleşkesinde bulunan Tıp Fakültesi Dekanlığına (Personel İşleri Uzmanı Ayşen ANKARALI ve Personel İşleri Uzman Yardımcısı Yıldız Dilan BOSTAN) teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru esnasında teslim edilmesi gereken evraklar ana sayfamızda yer alan TUS/YDUS sayfasında mevcuttur.

Yerleşen adaylara önemle duyurulur.

Canlı DestekBilgi Talep Formu