Tıp Fakültesi-2020 YDUS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adayların Dikkatine!

18.05.2021

2020 YDUS Yerleştirme Sonuçlarına göre Fakültemizin Çocuk Nörolojisi (1) ve Çocuk Göğüs Hastalıkları (1) Bilim Dallarına yerleşen adayların başvuru evraklarını 31 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar Kavacık Güney Yerleşkesinde bulunan Tıp Fakültesi Dekanlığına (Personel İşleri Uzmanı Ayşen ANKARALI ve Personel İşleri Uzman Yardımcısı Yıldız Dilan BOSTAN) teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru esnasında teslim edilmesi gereken evraklar ana sayfamızda yer alan TUS/YDUS sayfasında mevcuttur. Belirtilen tarihe kadar başvuruda bulunulmayan Bilim Dalları için boş kontenjan bilgisi bildirileceğinden adayların bu tarihe kadar başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Yerleşen adaylara önemle duyurulur.

Bilgi Talep Formu