Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okutulacak Dersler

28.08.2020

Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okutulacak Dersler

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE…

COVİD-19 salgınının devam etmesi nedeniyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde uygulanacak hususlar ile tedbirler Üniversitemizin Senatosu’nun 24.08.2020 tarih ve 2020/15 sayılı oturumunda değerlendirilerek belirlenmiştir.

Buna göre ;

a) Bütün derslerimizin örgün olarak verilmesi yanında eş zamanlı olarak uzaktan canlı olarak (karma eğitim) verilecektir. Dersliklerimizde mesafe kuralına uygun ve maskeli olarak öğrencilerimiz derslere katılabilecek, aynı zamanda dileyen öğrencilerimiz bu dersleri uzaktan takip edebileceklerdir.

b) Uygulamalar /stajlar seyreltilmiş gruplar halinde ve zorunlu süreler dikkate alınarak yüzyüze yapılacaktır.

c) Dönem I-II ve III deki Kurul sınavları, dönem IV ve V deki STAJ SINAVLARI, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAVLARI sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak aksi bir karar alınmadığı sürece yüzyüze yapılacaktır.

d) Fakültemizde sınıflarımızda okutulacak dersler ile bu derslerin hangi yöntemlerle verileceğine ilişkin tablolar ile Akademik takvimler ekte olup, öğrencilerimizin dikkatine ve bilgisine sunulmuştur. Gelişmelere göre yeni bir karar alınıp, yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar, bu cetveller geçerlidir.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar döneminizin sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileklerimizle öğrencilerimize önemle duyurulur.

TIP FAKÜLTESİ

1. Sınıf İçin Tıklayınız