Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurum İçi, Kurumlar Arası (Yurt İçi),Kurumlararası Yurt Dışı (KKTC) Ortalama Şartına Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları (2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi)

29.07.2020

Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen öğrencilerin eksik ve onaysız evraklarının, E-imzalı / Islak imzalı olarak  kayıt süresi içerisinde Dekanlığa Ulaştırmaları gerekmektedir.

Kurum İçi Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Çocuk Gelişimim Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Ebelik Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız

Hemşirelik Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Odyoloji Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Sosyal Hizmet Bölümü (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü (Yurt Dışı - KKTC) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ((Yurt Dışı - KKTC)) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız