Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İşleyişi Hakkında Duyuru

28.08.2020

2020-2021 eğitim öğretim yılında COVID-19  pandemisi göz önünde bulundurularak Fakültemizin Bölümlerinde/Programlarında okutulacak derslerin eğitim öğretim türleri;

Beslenme ve Diyetetik Programı için Tıklayınız.

Çocuk Gelişimi Programı için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi  Programı için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi Programı (İngilizce) için Tıklayınız.

Ebelik  Programı için Tıklayınız.

Ergoterapi  Programı için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon  Programı için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) Programı için Tıklayınız.

Hemşirelik  Programı için Tıklayınız.

Hemşirelik Programı (İngilizce)  için Tıklayınız.

Odyoloji  Programı için Tıklayınız.

Ortez ve Protez  Programı için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Programı için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Programı (İngilizce) için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Uzaktan Eğitim  Programı için Tıklayınız.

Sosyal Hizmet  Programı için Tıklayınız.

* Bölümlerin eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin sorularınız için mail adresleri : Beslenme ve Diyetetik ([email protected]); Çocuk Gelişimi ([email protected]); Dil ve Konuşma Terapisi / Dil ve Konuşma Terapisi (İngilizce) ([email protected]); Ebelik ([email protected]); Ergoterapi ([email protected]); Fizyoterapi ve Rehabilitasyon / Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) ([email protected]); Hemşirelik / Hemşirelik (İngilizce) ([email protected]); Odyoloji ([email protected]); Ortez ve Protez ([email protected]); Sağlık Yönetimi / Sağlık Yönetimi (İngilizce) / Sağlık Yönetimi Uzaktan Eğitim  ([email protected]); Sosyal Hizmet  ([email protected])

*Derslerin öğrenim türlerine ilişkin açıklama Rektörlüğümüzce ayrıca ilan edilmiştir.