Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları

16.11.2020

Fakültemizin Bölümlerinde / Programlarında okutulan derslerin 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları COVID-19 tedbirleri kapsamında Uzaktan ve 1. Ödev / Proje, 2. Savunmalı Ödev / Proje, 3. Sözlü Sınav, 4. Uzaktan Çoktan Seçmeli ve / veya Klasik Sınav, 5. Uzun Süreli Uzaktan Yazılı Sınav (Take – Home Exam) sınav türlerinden / ölçme- değerlendirme yöntemlerinden biriyle yapılacaktır.

*Tüm derslerin sınav ayrıntıları MEBİS'te tanımlı olacaktır ve sınavlar ilan edilen ve MEBİS’te tanımlanan tarih ve saatte yapılacaktır.

*UZEM tarafından verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Bilgi Teknolojileri ve Araçları I derslerinin sınavları 23.11.2020 – Pazartesi saat 09:00 / 27.11.2020 – Cuma saat 23:00 arasında yapılacaktır.

*Ödev/ proje sınav türü için öğrencilerin MEBİS'e, tanımlanmış olan tarih ve saat aralıklarında Ödev / Proje yüklemeleri şarttır.

Beslenme ve Diyetetik Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Çocuk Gelişimi Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi  (İngilizce) Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Ebelik Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Ergoterapi  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Hemşirelik Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Hemşirelik (İngilizce) Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Odyoloji  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Ortez ve Protez  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi (İngilizce) Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi (Uzaktan Öğretim)  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.

Sosyal Hizmet  Programı Sınav Takvimi için Tıklayınız.