Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Genel Sınavları

14.05.2020

Fakültemizin,

Beslenme ve Diyetetik,

Çocuk Gelişimi,

Dil ve Konuşma Terapisi,

Dil ve Konuşma Terapisi (İngilizce),

Ebelik,

Ergoterapi,

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon,

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce),

Hemşirelik,

Odyoloji,

Ortez – Protez,

Sağlık Yönetimi,

Sağlık Yönetimi (İngilizce),

Sağlık Yönetimi (Uzaktan Öğretim),

Sosyal Hizmet

Programlarında okutulan derslerin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Genel Sınavları COVID-19 tedbirleri kapsamında 14.06.2020 tarihinde ve Ödev / Proje sınav türü ile yapılacaktır.

*Tüm derslerin sınav ayrıntıları öğrencilerin MEBİS'lerinde tanımlı olacaktır.

*Öğrencilerin MEBİS'e, tanımlanmış olan tarih ve saat aralıklarında Ödev/Proje yüklemeleri şarttır.

*Pandemi öncesi UZEM tarafından verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II, Bilgi Teknolojileri ve Araçları II derslerinin sınavları Online Çoktan Seçmeli  Genel Sınav / 7 - 21 Haziran 2020 haftası 09:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak, örgün olarak verilen bölümlerde ise bu dersler Ödev/Proje sınav türü ile yapılacaktır.