İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

17.09.2021

İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

2021-2022 Eğitim öğretim yılı DGS-ÖSYM yolu ile yerleşerek kayıt yaptıran ve önceki yıllarda kayıtlı olan öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 17.09.2021-24.09.2021 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar ve Dikkat Edilecek Hususlar;

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir).
  • Ders içerikleri tek pdf dosya şeklinde kaydedilmeli ve muafiyeti talep edilmeyen ders için ders içerikleri pdf eklenmemelidir.
  • Gönderilen dosyalar “Muafiyet Çizelgesi-Öğrenci Adı”, “Transkript-Öğrenci Adı” ve “Ders içerikleri--Öğrenci Adı” adıyla ayrı ayrı kaydedilmelidir.
  • Muafiyet formu üzerinde hangi yolla kayıt olunduğu (DGS, ÇAP, ÖSYM vb.) doğru bir şekilde işaretlenmeli ve boş bırakılmamalıdır.
  • Muafiyeti talep edilecek dersin karşılığı ilgili dersin tam karşısına yazılmalıdır. Karışık şekilde doldurulan form geçersiz sayılmaktadır.** Formun eksik olarak doldurulmaması, öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir.

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

**Muafiyet formuna eksik veya hatalı doldurulan dersler işleme alınmayacaktır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında fakültemiz programlarına kayıt yaptıracak olan Çift Anadal öğrencileri ve eski ÇAP öğrencilerimizin muafiyet tarihleri ve şartları ayrıca ilan edilecektir.

Muafiyet Dilekçesi İçin tıklayınız.

Bilgi Talep Formu