İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

17.09.2020

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

Fakültemiz programlarında öğrenim gören kayıtlı bütün öğrencilerin (Çift Anadal, Yatay Geçiş, DGS ve ÖSYM tercihleri ile yerleşip kayıt yaptıran) muafiyet başvurularını 17.09.2020-24.09.2020 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

** 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında fakültemiz programlarına kayıt yaptıracak olan Çift Anadal ve DGS öğrencileri için muafiyet tarihleri ayrıca ilan edilecektir.