İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Çift Anadal Muafiyet Başvuruları

27.09.2021

İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Çift Anadal Muafiyet Başvuruları

Fakültemize 2021-2022 Eğitim öğretim yılı Çift Anadal programı ile kayıt yaptıran ve önceki yıllarda kayıtlı olan öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 27.09.2021-03.10.2021 tarihleri arasında [email protected] linkte yer alan başvuru formunu doldurarak (ıslak imzalı olarak) göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar ve Dikkat Edilecek Hususlar;

• Anadal programına ait E-İmzalı Resmi Transkript (Daha önceki yıllarda kayıtlı olan öğrencilerin Anadal Transkriptleriyle birlikte Çift Anadal transkriptlerini de göndermeleri gerekmektedir.

• Gönderilen dosyalar “Muafiyet Çizelgesi-Öğrenci Adı”, “Anadal Transkript-Öğrenci Adı” ve “Çift Anadal Transkript-Öğrenci Adı” adıyla ayrı ayrı kaydedilmelidir.

• Muafiyeti talep edilecek dersin karşılığı ilgili dersin tam karşısına yazılmalıdır. Karışık şekilde doldurulan form geçersiz sayılmaktadır.

** Daha önce muaf olunan derslere dikkat edilmeli aynı derslerin muafiyeti tekrar talep edilmemelidir

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

**Muafiyet formuna eksik veya hatalı doldurulan dersler işleme alınmayacaktır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

*** Muafiyet Dilekçesi İçin tıklayınız.

Bilgi Talep Formu